VACATURES

Ben je op zoek naar een job? Raadpleeg hier het aanbod.

Vlajo-project “Ondernemer voor de klas” met Dirk Jenaer van Pami in 6DLTW

Klas 6DLTW kreeg een gastles van ondernemer Dirk Jenaer, Sales Director van Pami Workspace Designers uit Pelt. Dit bedrijf is een van de grootste fabrikanten van kantoormeubelen in België. Het ontwerpt kantoorconcepten en realiseert inspirerende werkomgevingen.

Dhr. Jenaer werkte aanvankelijk voor een staalbedrijf in Overpelt, dat leverde aan Pami. Op deze manier kwam hij bij dit bedrijf terecht.

Eerst werd het bedrijf uitvoerig voorgesteld. Daarbij was duidelijk te merken dat ze fel inzetten op het luisteren naar de klanten. Ze proberen steeds in samenspraak met hen de beste oplossing te vinden. Ook dragen ze maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel. Een voorbeeld daarvan is de circulaire economie, waarbij producten worden hergebruikt. Een soort van ‘leasing’-oplossing eigenlijk.

Na deze voorstelling werden de leerlingen in groepjes verdeeld om zelf aan de slag te gaan. Ze moesten een onderneming opstarten en nadenken over de verschillende aspecten daarvan.

Er heerste een aangename sfeer en goede interactie tussen de gastspreker en de leerlingen. Kortom, een leerrijke ervaring dus.

Dank aan Kim Schouteden (6DLTW) voor het verslag en Senne Adamczyk (6DLTW) voor de foto’s

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
Comments are closed.