Opendeurdag Biotechnicum

Op vrijdag 10 maart 2017 organiseert het Biotechnicum een info-avond voor de schoolverlaters van de basisschool. Tijdens deze infoavond krijg je enkel informatie over de studierichtingen die onze school aanbiedt op het eerste jaar. Enkel de leerlingen van het zesde leerjaar en hun ouders zijn welkom op onze school. De voorstelling start om 20.00 uur.

Op zondag 14 mei 2017 organiseert onze school haar jaarlijkse opendeurdag. De ideale gelegenheid om onze school eens van dichtbij te bekijken. In en rond de school staan er tal van activiteiten op het programma.  Een bezoekje aan de verschillende vaklokalen, een sprong wagen op het springkasteel, een tocht maken doorheen de kinderboerderij of genieten van de spannende prijskamp achteraan op de wei. Jullie zijn welkom tussen 13.00 uur en 18.00 uur. Tot binnenkort!

Zaterdag 13 mei 2017 kunnen jullie op onze school terecht voor de infodag.  Er worden twee sessies georganiseerd; 14.00 uur en 19.00 uur.

Schrijf je hier snel in voor onze infosessies.

Kies je straks voor onze school en wens je meer informatie over het inschrijven van uw zoon of dochter, dan kan je hier terecht.

Wens je de foto’s van de vorige editie nog eens te bekijken? Klik dan hier.